Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اراک با بیان اینکه ۲۶ درصد اعتبار در بخش تملک دارایی به اراک تخصیص یافت گفت: بیش از ۸.۵ میلیارد ریال به بهسازی روستایی در اراک اختصاص یافت. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حسین بختیاری ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان اراک با اشاره به اهمیت توجه به موضوع برق اظهار داشت: برق مشکل اصلی این روزها است، که باید سیستم‌های اداری و جمعیت هدف خود در ساعات اوج برق مصرف کمتری را داشته باشند تا خاموشی در استان مرکزی نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو تذکر باید داده شود تذکر نخست، در زمینه آتش‌سوزی‌های انجام شده در اراک است، بحث آتش‌سوزی‌ها در استان مرکزی و شهرستان اراک همچنان جدی است،مدیران باید همکاری داشته و در آماده باش باشند، باید تلاش شود تا از ایجاد آتش‌سوزی‌ها پیشگیری شود اما اگر  اتفاق افتاد باید تمام توان خود را به کار  گرفته تا خسارات ناشی از آن به حداقل برسد.

فرماندار اراک تصریح کرد: به سبب بارندگی‌های زیاد در اوایل امسال، پیش‌بینی این آتش‌سوزی‌ها می‌شد، نباید منابع طبیعی به سبب بی‌دقتی و عدم آمادگی مدیران هدر برود، در طول سه روز گذشته 2 مورد آتش‌سوزی رخ داده که گزارش نشده است، به سبب اهمیت این موضوع این کار کوتاهی است و باید این موارد به دستگاه‌های مرتبط منعکس داده شود.

اعتبارات عمرانی کهگیلویه 10 درصد افزایش یافتکهگیلویه و بویراحمد| 230 میلیارد ریال برای توسعه شهرستان دنا اختصاص یافت400 میلیارد ریال برای عمران و آبادی شهرستان محروم لنده اختصاص یافت

بختیاری ادامه داد: تعداد جلسات فرمانداری کمتر می‌شود،تمام جلسات جز جلساتی که قانون بوده و در مصوبه مجلس است در قالب 4 کارگروه استانی تعریف شده است.

وی بیان کرد: باید 80 درصد تملک دارایی‌ها را که در اختیار وزرای کشوری بوده را دریافت کرد در حالی که ما 20 درصد آن را دریافت کرده‌ایم، باید  این بیست درصد طبق مصوبه قانونی ششم، تا پایان سال پنجم برنامه ششم به 30 درصد برسد.

فرماندار اراک عنوان کرد: در تملک دارایی به شهرستان اراک 26 درصد اعتبار تخصیص یافت درحالی که جمعیت شهرستان اراک 43 درصد جمعیت استان است، از تملک دارایی‌های استان مرکزی در مجموع 151 میلیارد تومان به شهرستان اراک داده شده که با اعتبارات بخش‌های دیگر از جمله بسیج، 692 میلیون تومان کلانتری پاسگاه‌ها و سایر موارد در مجموع 168 میلیارد تومان می‌توان برای پروژه‌ها هزینه کرد.

بختیاری خاطر نشان کرد: در بحث به‌سازی روستایی 5.5 درصد معادل 859 میلیون تومان به شهرستان اراک تخصیص یافت که این مورد بسیار کم است، در بحث قانون متوازن برای شهرستان اراک 552 میلیارد ریال برای شهرستان اراک در نظر گرفته شده که که با مجموع اعتبارات تملک دارایی 721 میلیارد ریال برای شهرستان قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: مکان‌هایی که مجاز به استفاده از این مبلغ(552 میلیارد ریال) هستند محدود شده‌اند، شهرداری‌، کلاس‌های غیر استاندارد، آب شرب، فضاهای ورزشی سرپوشیده، طرح هادی، فضاهای فرهنگی، مساجد، مراکز بهداشتی، پایگاه‌های امداد و نجات مجاز به استفاده از این مبلغ نیستند.

فرماندار اراک تصریح کرد: همه این مکان‌ها پتانسیل استفاده از این مبلغ را دارند اما آنچه سبب به وجود آمدن این مسئله شده است، گزارش عملکرد مدیران استانی بوده‌است.

بختیاری ادامه داد: اولویت تخصیص اعتبارات برای پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 50 درصد، پروژه‌های مستمر دستگاه‌ها با هدف حفظ وضع موجود، تعمیر و تجهیز ادارات شهرستانی، پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی 50 درصد به‌طوری که این پروژه‌ها تا پایان امسال به نتیجه برسد است، که در این تقسیم‌بندی برای شروع پروژه جدید اعتباری گذاشته نشده تا مردم زودتر از این پروژه‌ها بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران

در حالی بنیاد مسکن از ساخت حدود ۶۸۸ هزار واحد نهضت ملی مسکن شهری و روستایی خبر داده که ۹۶.۲ درصد متقاضیان این طرح در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت استان تهران رد درخواست شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن حدود 488 هزار واحد نهضت ملی مسکن در روستاها وارد فاز اجرایی شده است.

مجید جودی در این‌باره گفته است:‌ از ابتدای اجرا طرح نهضت ملی مسکن تاکنون 488 هزار واحد مسکونی روستایی وارد فاز عملیاتی شده که از این میزان، 240هزار واحد به اتمام رسیده و تحویل متقاضیان شده است.

وی یادآور شد:‌ سال گذشته در بخش روستایی نهضت ملی مسکن 250 هزار واحد برای امضای قرارداد به بانک‌ها معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با 105 هزار واحد قرارداد امضا کرده‌اند.

جودی در خصوص تخصیص زمین و شناسایی آن در روستاها گفت: تاکنون 600 هزار قطعه زمین در روستاها شناسایی، تملک شده و کارهای اداری آن در حال انجام است . حدود 250 هزار قطعه در سامانه saman.mrud.ir  بارگذاری شده و حدود 80 هزار واحد زمین روستایی نیز به متقاضیان واگذار شده است.

از سوی دیگر بر اساس اظهارات معاون مسکن شهری بنیاد مسکن بیش از 200 هزار واحد در قالب طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که با احتساب واحدهای روستایی حدود 688 هزار واحد می شود.

این در حالی است که وضعیت شهرها و روستاهای پایتخت به لحاظ تامین زمین چندان مناسب نیست، ضمن این‌که بخش قابل توجهی از متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرهای زیر 50 هزار نفر جمعیت تهران تایید نشده‌اند.

عطاالله زمانی مدیرکل بنیاد مسکن تهران با یادآوری این‌که بر اساس توافقنامه با وزارت راه و شهرسازی تا پایان دولت سیزدهم باید 10 هزار قطعه زمین در استان تهران برای نهضت ملی مسکن واگذار شود، گفته بود:‌با توجه به این‌که ارزش زمین در تهران به‌شدت بالاست یک قطعه زمین به چند خانوار واگذار خواهد شد.

وی با بیان این‌که متولی ساخت نهضت ملی مسکن در شهرهای با جمعیت زیر 50 هزار نفر جمعیت بنیاد مسکن است، افزود: تاکنون برای نهضت ملی مسکن استان تهران (شهرهای زیر 50 هزار نفر جمعیت) 193 هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 7400 متقاضی (3.8 درصد) تایید شده‌اند. در این راستا ساخت 2806 واحد در دماوند، نسیم‌شهر، اسلامشهر و ... آغاز شده که با احتساب پروژه‌های نیمه تمام در مجموع ساخت 5728 واحد در دستور قرار کار قرار دارد.

وی با اشاره قیمت تمام شده ساخت مسکن روستایی استان تهران گفت: سال گذشته متوسط قیمت این واحدها 9 میلیون تومان بود که امسال درصد تورم به آن اضافه می‌شود که عمدتاً متراژ این واحدها 80 متر است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • ۸۰ درصد جامعه استان از طرح فجرانه استفاده کردند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران