Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@22:47:47 GMT

جدیدترین جزئیات وقوع آتش‌سوزی‌ها در اراک مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۳۴۸۳

جدیدترین جزئیات وقوع آتش‌سوزی‌ها در اراک مشخص شد

مدیرعامل آتش‌نشانی اراک گفت: ۵۱۴ مورد آتش‌سوزی در اراک مهار شد. ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آتش‌سوزی یکی از مهـم‌تـرین عوامل تخریب در جنگل‌ها، مراتع و باغ‌ها است کـه مـی‌توانـد تغییرات بزرگی در جوامع گیاهی ایجاد کند، با توجه به اینکه ایـران جـزو کشـورهای خشک تلقی می‌شود اهمیت توجه به این موضوع افزایش می‌یابد، همچنین شایان ذکر است که در ایران اکثر آتش‌سوزی‌ها در فصل خشک تابستان ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به بارش باران در ابتدای امسال و رشد مراتع، احتمال آتش‌سوزی در مراتع، جنگل‌ها و باغ‌ها بیش از گذشته شده است و با توجه به نقش قابل توجهی که جنگل‌ها در کاهش آلودگی هوا و جذب مواد آلایندگی دارند، با نابودی آن‌ها انسانها، حیوانات و تمام موجودات زنده در معرض انقراض قرار می‌گیرند.

همچنین آتش‌سوزی سبب مشکلات فراوان دیگری از جمله فقیرتر شدن خاک، از بین رفتن نهال‌ها و بر هم خوردن میزان همسالی درختان می‌شود. این منابع دارای ارزش‌های غیر قابل انکار اقتصادی و زیست‌محیطی هستند بنابراین باید در حفظ آنها کوشید.

این آتش‌سوزی‌ها در  ایران سبب مخاطرات غیرقابل انکاری از جمله از بین رفتن منابع با ارزش زیست‌محیطی شده، همچنین عرصه زندگی را نیز بر اهالی ساکن در جنگل‌ها تنگ کرده است.

آتش‌سوزی جزئی در مجتمع کامپیوتر پایتختآتش سوزی مراتع در استان ایلام مهار شدایجاد گشت هوایی برای اولین بار در کشور به جهت کنترل آتش‌سوزی مراتع ایلام انجام می‌شود

رعایت ایمنی برای جلوگیری از خطر ضروری است، با توجه به خطراتی که در فصل تابستان برای مراتع و جنگل‌ها موجود است اهمیت آموزش به آحاد مردم به‌ویژه کشاورزان، ساکنان جنگل‌ها و مزرعه‌داران ضروری است، این آموزش سبب پیشگیری از آتش‌سوزی و یا  مشارکت با آگاهی مردم در سوانحی چون آتش‌سوزی می‌شود.

مسعود آقازیارتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آتش سوزی‌های امسال اظهار داشت: نزدیک به 514 مورد آتش‌سوزی‌های فضای سبز شامل باغ، مزرعه، مراتع و علف‌های خشک سطح شهر را در شهرستان اراک داشته‌ایم

وی افزود: از ابتدای امسال تا به الان حدود 36 مورد آتش‌سوزی مزرعه و خرمن در اراک و اطراف اراک داشتیم و 84 مورد نیز آتش سوزی‌های باغ بوده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک تصریح کرد: با اهتمام و تلاش‌های زیادی که آتش‌نشانان داشتند همه آتش‌سوزی‌ها مهار شد و هیچ خطری افراد را تهدید نکرده است، همچنین برای هر آتش‌سوزی نیز یک تیم ارسال شده است.

آقازیارتی بیان کرد: در آتش‌سوزی‌های خیلی بزرگ به سبب وسعت و گسترش آنها چند تیم ارسال می‌شود، در این راستا برای آتش‌سوزی انبار علوفه در جاده فرودگاه و آتش‌سوزی مزرعه در جاده میقان ، 4 تیم آتش‌نشانی اعزام شده است.

وی عنوان کرد: در آتش‌سوزی باغ‌ها عموما دو تیم و در خرمن به دلیل بزرگی آتش‌سوزی،  3 تیم اعزام می‌شوند.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد

علی جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه از ورود دام به مراتع ییلاقی شمال دامغان جلوگیری می‌شود، تاکید کرد: این مناطق ییلاقی در واقع مراتع هستند و در نتیجه تا پانزدهم خرداد ماه از ورود دام به مراتع جلوگیری می‌کنیم و هدف این طرح آن است که گیاهان مرتعی بتوانند تا زمان ورود دام‌ها رشد مناسبی داشته باشند.

وی افزود: اگر گیاهان مرتعی به رشد خوبی برسند می‌توانند به بذر نشسته و گل بدهند در نتیجه تکثیر شده و نسل شأن ادامه پیدا می‌کند اما در صورتی که این گیاهان رشد نکرده باشند با ورود دام‌ها نه تنها گیاهان بلکه تکثیر آنها هم به خطر می‌افتد و در نهایت منطقه‌ای بدون گیاهان مرتعی خواهیم داشت

مسئول مراتع منابع طبیعی دامغان همچنین بیان کرد: عملیات قرق در مراتع دامغان از ابتدای سال جاری اجرایی شده و خواستار همراهی و همکاری مردم بومی و چوپانان و گله داران منطقه با این طرح هستیم چرا که در وهله اول نفع این کار به خودشان باز می‌گردد.

جمشیدی با بیان اینکه اهمیت رشد و گل دهی گیاهان در این زمان از سال بسیار زیاد است، تاکید کرد: طرق قرق ییلاقات شمال دامغان تا ۱۵ خرداد ماه سال جاری در ۲۵۰ هکتار از اراضی شمال این شهرستان اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه در زمان اجرای این طرح از ورود هرگونه دام به مراتع ییلاقی در شمال دامغان جلوگیری شده و با تخلف‌ها در این زمینه برخورد نیز خواهد شد، افزود: کمک به رشد و افزایش گیاهان مرتعی مهمترین موضوعی است که در اجرای این قرق به دنبال تحقق آن هستیم.

کد خبر 6096943

دیگر خبرها

  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس
  • وقوع سه همسرکُشی در مشهد
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • وقوع ۳ همسرکُشی در شبانه روز گذشته در مشهد
  • دلیل درخواست استقلال خوزستان برای تغییر داور بازی با سپاهان مشخص شد+سند
  • ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان
  • ممنوعیت چرای دام های مازاد در مراتع استان
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران